kundeanmeldelser

skriv en anmeldelse til fokus på sundhed

Susanne

“Uanset om du er nybegynder eller erfaren danser eller jumper, tilpasser instruktørerne sig deltagerne og skaber et inkluderende miljø. Både jump og Salsation-timerne er en fantastisk mulighed for at kombinere motion med glæde og samtidig møde nye mennesker.”

August 2023

Christina

“Instruktørerne guider deltagerne gennem Salsation timen, hvilket gør træningen til en fornøjelig oplevelse. Det er den perfekte måde at forbrænde kalorier, forbedre koordinationen og have det sjovt samtidig.”

April 2023

Charlotte

“Hvis du leder efter et sjov og energisk sted at danse Salsation, kan jeg varmt anbefale at deltage i salsation timerne hos Fokus på Sundhed”. Deres salsation-instruktører formår at skabe en fest hver gang vi er afsted.”

Januar 2023

Nynne

“At træne ved Fokus på sundhed, er ikke bare træning, det er en en kæmpe fornøjelse. Deres motivation og støtte skaber en positiv atmosfære.”

September 2022

Kasper

“Fokus på Sundhed skiller sig virkelig ud som et førsteklasses træningssted, og meget af dette skyldes det dedikerede team af instruktører. Instruktørerne er ikke kun kompetente, men også passionerede og engagerede.”

Juni 2022

Bente

“Det, der skiller Fokus på Sundhed ud, er deres fokus på de individuelle timer deres instruktører har. Timerne er skræddersyede og baseret på de enkelte medlemmers niveau. Instruktørerne er opmærksomme og står klar til at vejlede og motivere, hvilket bidrager til en positiv træningsoplevelse.”

Januar 2022

Pia
“Jeg kan varmt anbefale Fokus på Sundhed til enhver, der ønsker et motionscenter, der ikke kun fokuserer på fysisk træning, men også på trivsel og fællesskab. Atmosfæren er motiverende og inkluderende, hvilket skaber et behageligt miljø for medlemmerne.”
 
Oktober 2021

Linda

“De fedeste, sjoveste og skønneste instruktører. Man kan kun blive glad i låget efter en omgang Jump hos Fokus på Sundhed. Altid smil på læben. De er søde og hjælpsomme. Det fedeste koncept med online Jump til meget billig pris. Hvis jeg kunne gav jeg 20 stjerner eller flere. For de fortjener det! I er mega seje.

Maj 2021

Marianne

“Søde og imødekommende – Super træning, hårdt og gennemtænkt”

December 2020

Rikke

“Fed energi og god træning”

Oktober 2020

Michelle

“God energi, sved på panden, og ikke mindst skønt at få brugt hele kroppen. Kan stærkt anbefales”

September 2020