Jumping fitness online

Med JUMPING® FITNESS Online, kan du jumpe hjemme i din egen stue, når du vil og så meget du vil. Dette produkt kræver blot du har en trampolin selv – men du har også mulighed for at leje en hos os. 

Over 25 Videoer for alle Niveauer: Uanset om du er nybegynder eller en erfaren jumper, har vi videoer, der passer til dig. Vores omfattende udvalg med mere end 25 træningsvideoer giver dig variation og udfordringer, så du aldrig keder dig og altid kan forbedre dig.

Frihed til Fleksibilitet: Glem alt om faste træningstider og fyldte hold. Med online jump har du friheden til at tilpasse din træning efter din tidsplan. 

Ingen Skjulte Gebyrer: For kun 49 kr. om måneden får du ikke kun adgang til online videoer, men også friheden til at vælge mellem forskellige trænings niveauer uden ekstra omkostninger. Ingen skjulte gebyrer, kun ren træningsglæde.

Lej en trampolin: Lej en trampolin hos os for kun 250 kr. om måneden og få fri adgang til online videoerne. – Ønskes dette bedes du tage kontakt til os på mail eller telefon.

OBS: Inden længe laver vi denne platform om så det vil blive nemmere og mere sikkert. Vi anbefaler dig at opdatere din mail så det er en GOOGLEmail.

Send os evt. en mail på sund@fokuspaasundhed.dk hvis vi skal rette den for dig, eller ved evt. spørgsmål.

Log ind JUMPING® FITNESS ONLINE

Nyeste video upload
maj 2024

Eget center for JUMPING® FITNESS
Stenhuggervej 26, 5230 Odense M